Dragi locatari și viitori proprietari,

Suntem încântați să vă prezentăm campania noastră inovatoare – “A Key and a Tree”. La Green Hill Sibiu, înțelegem importanța creării unei comunități durabile și a unei legături autentice cu mediul înconjurător.
Persoanelor care ați achiziționat un apartament în Green Hill, veți primi nu doar o cheie către casa visurilor, ci și șansa de a planta un copac în cartierul nostru rezidențial. Acest copac va deveni simbolul vostru personal, o amintire vie a momentului în care ați devenit parte din familia noastră Green Hill.

Fiecare copac va fi însoțit de o etichetă cu numele vostru, semn că ați contribuit la frumusețea și sănătatea acestui spațiu pe termen lung. Prin “A key and a Tree” vă invităm să vă asumați un angajament față de mediul înconjurător și să contribuiți la transformarea Green Hill într-un cartier înfloritor, în adevăratul sens al cuvântului.

Așteptăm cu nerăbdare să plantăm împreună viitorul nostru în fiecare copac pe care il punem în pământ! Data evenimentului este 21 Octombrie 2023.
Vă urăm bine ați venit în Green Hill Sibiu – unde fiecare cheie oferită deschide drumul către o viață mai bună și fiecare copac construiește un viitor mai verde!

Cu apreciere,
Echipa Green Hill Sibiu