Descrierea projectului

FOR BETTER LIVING

GREEN HILL SIBIU este un cartier rezidenţial privat şi unic prin caracteristicile sale deosebite, referitoare la locaţie, design şi dotări, situat în zona de vest a Sibiului.

Proiectul nostru reflectă viziunea dezvoltatorilor de origine olandeză asupra designului modern şi a standardelor construcţiilor de înaltă calitate, în combinaţie cu spaţiile verzi care oferă facilităţi pentru petrecerea timpului liber şi a activităţilor sportive şi recreative.

Suprafaţa totală a cartierului GREEN HILL SIBIU este de 21.232 mp, spaţiu în care sunt incluse 7 blocuri de locuinţe, cu locurile de parcare supraterane şi subterane accesate prin uşă electrică. În afara acestora, punem la dispoziţia locatarilor noştri o parcare subterană suplimentară de amploare, spaţii verzi generoase, modern amenajate, loc de joacă pentru copii, zonă de fitness în aer liber amenajată cu aparatură de ultimă generaţie pentru iubitorii de sport, dar şi zonă BBQ dotată cu cele necesare.

Descrierea projectului

FOR BETTER LIVING

Datorită poziţionării, apartamentele din cartierul GREEN HILL SIBIU beneficiază de privelişti uimitoare asupra oraşului Sibiu, dealurilor Transilvaniei şi Munţilor Carpaţi.

Ansamblul rezidenţial este străbătut de o cale de acces privată, prevăzută la ambele capete cu bariere de acces automate, oferind astfel intimitate şi siguranţă locatarilor dar şi acces prin două intrări separate, care fac legătura cu strada Neppendorf, respectiv strada Ogorului.

Toate aceste facilităţi au fost concepute “FOR BETTER LIVING”.

Locuind în partea de vest a oraşului, veţi avea nevoie de maxim 10 minute să ajungeţi la

* Zona Industrial Vest (serviciu),

* Autostradă și aeroport (călătorii),

* Aria, Pamira, stadion și Lacul lui Binder (activități sportive),

* Centrul Istoric al Sibiului, Parcul Sub Arini și noul Parc Tilișca (relaxare),

* Lidl, Kaufland, Bătrânu’ Sas, Mândra, Profi, Transagape și Simpa (cumpărături zilnice),

* Metro, Ambient și ”Zacaria Imperial Park” (cumpărături ocazionale),

* Școli si Universități,

* Transport public

Descrierea projectului

FOR BETTER LIVING

Apartamentele noastre sunt construite cu materiale  de înaltă calitate, după un design modern.

Fiecare dintre cele 7 blocuri din GREEN HILL SIBIU cuprinde câte 10 apartamente de 2 camere, 22 apartamente de 3 camere, toate spaţioase şi 3 tip Penthouse, splendide, cu vedere panoramică asupra Transilvaniei.

Pe lângă locurile de parcare suficiente pentru toate apartamentele dar şi pentru vizitatori, blocurile noastre mai au în dotare câte un buncăr subteran, boxe la subsolul clădirilor pentru toate apartamentele, lift KLEEMANN şi scară interioară modern amenajată, placată cu marmură. De asemenea, apartamentele beneficiază de balcoane mari, iar la parter şi de grădini private. La interior sunt dotate cu uşi metalice de intrare PORTA DOORS, video interfon, centrală termică proprie marca VIESSMANN, încălzire în pardoseală marca TECE, termostate în fiecare cameră, prize SCHNEIDER suficiente pentru fiecare încăpere (chiar şi pentru balcon), termopane VEKA cu 3 foi de sticlă şi jaluzele electrice cu plase de insecte.

Aşadar, aici vă oferim şansa de a găsi un loc potrivit, “FOR BETTER LIVING”.

Nu în ultimul rând, “also for better living”, GREEN HILL SIBIU pune la dispoziţia locatarilor noştri o Asociaţie de Proprietari bine gestionată care se ocupă şi de întreţinerea clădirilor şi a spaţiilor verzi, pentru un aspect curat, modern, adecvat.

Sunteţi curioşi şi doriţi să ne cunoaşteţi?

Vă aşteptăm la biroul nostru situat pe strada Ogorului nr. 27.