Green Hill Sibiu este încântat să vă invite la mult așteptatul turneu Sibiu Open 2023 de la Tenis Club Pamira! Între 16 și 24 septembrie, cufundați-vă în lumea tenisului și vedeți cum jucătorii de top concurează pentru a câștiga turneul aflat la a 12-a ediție.

Green Hill Sibiu, cunoscut pentru devotamentul său pentru promovarea sportului și încurajarea unei comunități sănătoase, susține cu mândrie Sibiu Open. Credem în puterea sportului de a uni și de a inspira, iar Sibiu Open încapsulează perfect acest spirit.

Profitați de această ocazie pentru a vă bucura de o săptămână de de tenis de nivel înalt în fermecătorul oraș Sibiu. Adună-ți prietenii, familia și colegii pasionați de tenis pentru o experiență incredibilă la Tenis Club Pamira.

Green Hill Sibiu și organizatorii Sibiu Open vă invită la meciuri! Marcați-vă calendarele din 16 până în 24 septembrie și pregătiți-vă pentru o săptămână plină de servicii și mingi câștigătoare.

Nu ratați acest eveniment sportiv de excepție! Abia așteptăm să vă urăm bun venit la Sibiu Open la Tenis Club Pamira, unde entuziasmul tenisului se întâlnește cu frumusețea Sibiului.

Vă vom ține la curent cu știri și data vânzării de bilete.