Basketball ball in tha basketball hoop on a street basketball court. 3d illustration

Salutare! Probabil că ești aici pentru că ai scanat codul QR de la meciurile BC CSU Sibiu  și suntem încântați să împărtășim cu tine valori importante pentru noi: susținerea sportului, implicarea în comunitate și construirea unui viitor sănătos.

Green Hill Sibiu și Sportul: Ne mândrim că suntem susținători ai sportului la toate nivelurile – de la profesioniști la tineri talentați și la pasionații de mișcare. Fie că este vorba de echipe de baschet, de fotbal sau de volley, credem că un oraș sănătos și dinamic se construiește prin implicarea în sport.

Descoperă Green Hill Sibiu: nu suntem doar un dezvoltator imobiliar, ci o comunitate în continuă dezvoltare. Descoperă proiectele noastre rezidențiale moderne, gândite pentru a oferi o experiență de locuire de calitate superioară. Fiecare locuință este concepută cu atenție la detalii pentru a satisface nevoile diverse ale comunității noastre. Poți vedea mai multe cu un click AICI!

Green Hill Sibiu – Cartierul Verde: Situat în cartierul Turnișor, pe strada Afinelor (stradă privată în zona străzii Ogorului), Green Hill nu este doar un loc de locuit, ci o experiență de viață. Cu spații verzi generoase și facilități moderne, cartierul nostru rezidențial te îmbie să descoperi o nouă perspectivă asupra calității vieții. Fie că ești în căutarea unei comunități prietenoase, a unui mediu sigur pentru copii sau a unei vieți active, Green Hill Sibiu este alegerea perfectă și prin prisma facilităților: zonă fitness, zonă barbeque, loc de joacă pentru copii și multe zone verzi incluzând un loc în care locuitorii au fost invitați să planteze propriul pom în cadrul proiectului A Key and a Tree.

Scanând acest cod QR, ai făcut primul pas către un viitor mai bun. Te așteptăm cu brațele deschise la Green Hill Sibiu – locul unde calitatea vieții se întâlnește cu pasiunea pentru sport și comunitate! For Better Living!