Îți place sportul în aer liber?

Deoarece ne gândim la clienții noștri și ne dorim să aibă o experiență unică, Green Hill Sibiu aduce o serie de avantaje de a locui în noul cartier rezidențial din zona străzii Ogorului, viitoarea strada Afinelor.

Mulți dintre noi ne dorim să facem sport în aer liber când ne permite timpul, de aceea am construit o zonă fitness pentru noii locatari ai complexului rezidențial.

Știm succesul “sălii de sport” din Parcul Sub Arini, așadar am decis să creăm și noi una, aproape de noua casă.

Echipată cu o serie de echipamente sportive sigure și în foarte scurt timp și câteva biciclete, așezate pe o suprafață silențioasă și destinată sportului, zona fitness este excelentă pentru oricine dorește să facă un antrenament personal.

Suntem siguri că și copiii se vor bucura de ea, dar surpriza este că pentru copii pregătim un spațiu special amenajat pentru a-și crea noi prietenii între vecini și pentru a-și consuma împreună energia!

Urmărește-ne pe pagina de Facebook și vei afla multe alte noi lucruri care au un impact pozitiv asupra vieții în noul cartier rezidențial Green Hill!

Dacă te grăbești în a afla mai multe despre noi, contactează-ne și îți vom prezenta tot ce am pregătit pentru clienții nostri!

Noi am ales For Better Living, tu ce vei alege?
Sună acum și stabilește o întâlnire: +40727340665